Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România la depunerea jurământului lui Donald Trump

Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România la depunerea jurământului lui Donald Trump

Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România la depunerea jurământului lui Donald Trump
21 Ian 2017   •   11:37

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in data de 20 ianuarie, cand Donald Trump a depus juramantul si a devenit astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Conform Kantar media, postul de stiri INTACT a obtinut o medie de 10.2% market share la nivelul intregii zile, pe targetul 18+urban, situandu-se astfel pe locul intai in clasamentul posturilor de stiri si pe locul 2 in piata, dupa Pro tv.

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri si pe targetul comercial, inregistrand o medie de 4.4% cota de piata pe intreaga zi.
De altfel, postul nostru de stiri si-a pastrat prima pozitie pe ambele targeturi si in prime time, unde a obtinut o medie a cotei de piata de 10.9% pe targetul 18+urban, si 4.7% pe segmentul de public commercial.

Antena 3 a transmis live desfasurarea ceremoniei si toate momentele importante ale zilei, iar trimisul special Antena 3 la Washington, Alessandra Stoicescu, a comentat in direct oferind detalii interesante. Seara, Adrian Ursu, alaturi de invitatii sai, a comentat in direct drumul presedintelui Trump catre Casa Alba, impunand Antena 3 ca cea mai urmarita televiziune din Romania in intervalul orar 23-24. Cu o medie de 18.5% market share, Antena 3 a depasit nu numai posturile direct concurente, dar si puternicele canale generaliste, fiind inca o data cel mai urmarit post tv la evenimentele importante si va multumim pentru aceasta.

Copyright ARMA DATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

 

×
Subiecte în articol: audiente antena 3 Intact Kantar Media
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close