Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România la depunerea jurământului lui Donald Trump

21 Ian 2017   •   11:37
Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România la depunerea jurământului lui Donald Trump

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in data de 20 ianuarie, cand Donald Trump a depus juramantul si a devenit astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Conform Kantar media, postul de stiri INTACT a obtinut o medie de 10.2% market share la nivelul intregii zile, pe targetul 18+urban, situandu-se astfel pe locul intai in clasamentul posturilor de stiri si pe locul 2 in piata, dupa Pro tv.

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri si pe targetul comercial, inregistrand o medie de 4.4% cota de piata pe intreaga zi.
De altfel, postul nostru de stiri si-a pastrat prima pozitie pe ambele targeturi si in prime time, unde a obtinut o medie a cotei de piata de 10.9% pe targetul 18+urban, si 4.7% pe segmentul de public commercial.

Antena 3 a transmis live desfasurarea ceremoniei si toate momentele importante ale zilei, iar trimisul special Antena 3 la Washington, Alessandra Stoicescu, a comentat in direct oferind detalii interesante. Seara, Adrian Ursu, alaturi de invitatii sai, a comentat in direct drumul presedintelui Trump catre Casa Alba, impunand Antena 3 ca cea mai urmarita televiziune din Romania in intervalul orar 23-24. Cu o medie de 18.5% market share, Antena 3 a depasit nu numai posturile direct concurente, dar si puternicele canale generaliste, fiind inca o data cel mai urmarit post tv la evenimentele importante si va multumim pentru aceasta.

Copyright ARMA DATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close