Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 CNN transmite LIVE de la toate petrecerile cu români de Revelion | Cei mai îndrăgiţi artişti, cel mai mare spectacol de artifcii, totul în direct!

Antena 3 CNN transmite LIVE de la toate petrecerile cu români de Revelion | Cei mai îndrăgiţi artişti, cel mai mare spectacol de artifcii, totul în direct!

În noaptea dintre ani petrece la Antena 3 CNN aşa cum ai trăit tot anul: de-adevăratelea, pe bune, în direct. Revelionul Live cu cele mai tari petreceri şi cele mai spectaculoase focuri de artificii.

Antena 3 CNN transmite LIVE de la toate petrecerile cu români de Revelion | Cei mai îndrăgiţi artişti, cel mai mare spectacol de artifcii, totul în direct!
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Dec 2023   •   21:19

Artişti îndrăgiţi fac show în direct de la chefuri, vedetele vin cu surprize în direct şi românii arată minut cu minut cum ştiu să se distreze.

Revelionul LIVE este prezentat de Mihaela Bîrzilă, Sabrina Preda, Sergiu Cora.

Intrăm împreună în 2024 cu cel mai mare foc de artificii şi cea mai tare muzică de petrecere, de la mare, până la munte.

Când unii se înregistrează, după scenariu se distrează şi desfac şampania când regizorul le spune. Vino cu noi să petreci singurul Revelion pe bune. În noaptea dintre ani, aşa cum ai trăit tot anul, în direct la Antena 3 CNN.

Urmăreşte Revelionul LIVE la cele mai tari petreceri din România, de pe litoral până la Poiana Braşov. Cei mai îndrăgiţi artişti, cel mai mare spectacol de artificii din toate timpurile, totul în direct!

De Anul Nou suntem aici şi acum! Revelionul LIVE la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: revelion Antena 3 CNN
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close