Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 CNN, locul doi în topul întreprinderilor mijlocii din Bucureşti

Antena 3 CNN, locul doi în topul întreprinderilor mijlocii din Bucureşti

Antena 3 CNN s-a clasat, în acest an, pe locul al doilea în topul firmelor din Bucureşti. Evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti a ajuns la cea de-a XXIX-a ediţie.

Antena 3 CNN, locul doi în topul întreprinderilor mijlocii din Bucureşti
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alin Tarnovschi    |    06 Oct 2022   •   09:28

În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul, printre alţi indicatori, cifra de afaceri netă, profitul din exploatarea şi eficienţa utilizării resurselor umane.

În cadrul celei de-a XXIX-a ediţie a Topului Firmelor din Bucureşti, postul nostru de televiziune a obtinut locul 2 la categoria inteprinderi mijlocii.

"Acest premiu reprezintă recunoaşterea unui permanent progres profesional şi a unei consecvenţe în misiunea de a furniza zilnic publicului informaţii corecte şi complete", a explicat Andreea Mira, director Marketing Antena 3 CNN.

În total, 7200 de firme au realizat o cifră de afaceri de 96 de miliarde de euro şi un profit de 9,6 miliarde de euro ceea ce reprezintă 10% din cifra de afaceri. 820 de companii dintre acestea au fost premiate pentru excelenţă în afaceri.

"Ca şi parametrii principali în realizarea topului sunt: cifra de afaceri, rata profitului, return of investment pentru investitori şi, de asemenea, există un parametru de valoare a forţei de muncă din cadrul companiilor. Vă dau o veste bună. Anul acesta avem cu 15% mai multe firme premiate faţă de anul trecut. Un total de 7200 de firme pe care noi le premiem", a explicat Iuliu Stocklosa, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Evenimentul a devenit deja o tradiţie pentru comunitatea de afaceri din Capitală.

×
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close