Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 e aici şi va fi aici, oriunde ar însemna asta!

Antena 3 e aici şi va fi aici, oriunde ar însemna asta!

Antena 3 e aici şi va fi aici, oriunde ar însemna asta!
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   10:52

Antena 3 e aici şi va fi aici, oriunde ar însemna asta! La Antena 3 ați văzut şi ați trăit experienţe de neuitat. Noi v-am arătat cele mai tari imagini, aici aţi asistat la cele mai spectaculoase operaţiuni de salvare şi la cele mai emoţionante poveşti de viaţă.

Antena 3 a făcut cele mai importante dezvăluiri despre corupţia la nivel înalt şi la postul nostru aţi aflat informaţii incendiare despre activitatea politicienilor şi a instituţiilor statului.

Antena 3 a fost scena pe care s-a văzut cel mai bine solidaritatea umană. Aici, s-a spus mereu adevărul, iar adevărul ne-a adus solidaritatea telespectatorilor, care nu s-au temut să iasă în stradă pentru a ne susţine.

Antena 3 a dus steagul României în Cartea Recordurilor şi a adus în faţa întregii lumi valorile ţării noastre. Pentru toate acestea Antena 3 este aici, alături de dumneavoastră şi va rămâne aici!

Vă invităm să ne trimiteți în continuare mesajele dumneavoastră pe adresa de email [email protected]. Echipa Antena 3 le va citi pe toate, iar gândurile dumneavoastră vor ajunge în jurnalele postului nostru.

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Realizatorii Antena 3 consideră că este vorba despre un plan vechi de închidere a televiziunii care de-a lungul anilor a făcut dezvăluiri şi anchete incomode.

Un lucru e cert: autorităţile ştiu că o televiziune cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri nu se poate muta în cinci zile.

×
Subiecte în articol: Antena 3 post confiscat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close