Antena 3 CNN Actualitate „Antena 3 e încă aici!” Mesajul inedit publicat de Mihai Gâdea

„Antena 3 e încă aici!” Mesajul inedit publicat de Mihai Gâdea

„Antena 3 e încă aici!” Mesajul inedit publicat de Mihai Gâdea
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Feb 2016   •   16:55

Imediat după emiterea ordinului ANAF de evacuare a sediilor Intact Group, mii de români au trimis mesaje de susținere spunând că sunt gata să iasă în stradă pentru a apăra dreptul la exprimare și libertatea presei.

Mihai Gâdea a postat pe pagina sa oficială de Facebook o imagine inedită, însoțită de mesajul „Primul protestatar, Radu Tudor! Antena 3 e încă aici!”

 
Primul protestatar, Radu Tudor! Antena 3 e încă aici!

Posted by Mihai Gadea on Wednesday, February 17, 2016

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Realizatorii Antena 3 consideră că este vorba despre un plan vechi de închidere a televiziunii care de-a lungul anilor a făcut dezvăluiri şi anchete incomode.

Un lucru e cert: autorităţile ştiu că o televiziune cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri nu se poate muta în cinci zile.

×
Subiecte în articol: post confiscat radu tudor
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close