Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, lider absolut al televiziunilor de știri

Antena 3, lider absolut al televiziunilor de știri

Antena 3, lider absolut al televiziunilor de știri
Sursa foto: foto: captura Antena 3
02 Noi 2018   •   16:39

Antena 3 a fost liderul absolut al televiziunilor de ştiri în luna octombrie.

Datele de audienţă arată că postul nostru s-a clasat pe primul loc atât în Prime Time cât şi pe durata întreagii zile.

Creşteri spectaculoase de audienţă faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, s-au înregistrat în rândul publicului comercial pe tronsonul matinal şi cel de noapte.

Sinteza Zilei, Adevăruri ascunse şi În Premieră sunt în continuare programele de top ale Antena 3.

 În Prime Time, de exemplu, postul nostru a avut un rating de 3% şi o cotă de piaţă de 7,2%. Asta în timp ce de-a lungul întregii zile ratingul mediu a fost de 1,5%, cu o cotă de piaţă de 7,4%.

Cele mai importante creşteri ale audienţei, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, s-au înregistrat pe tronsonul de matinal. Aici vorbim despre un salt major de 29% în cazul publicului comercial.

Pe de altă parte, creşteri au fost şi în cazul tronsonului de noapte, acolo unde audienţa a avut un avans de 15%, dar şi în Prime Time, unde s-a înregistrat o creştere de nouă procente.

Sinteza Zilei rămâne în continuare cel mai urmărit talk-show din România, fiind lider de piaţă pe categoria de public 18+.

De altel, top cinci este dominat de producţiile Antena 3. Vorbim de emisiunile Subiectiv, În Premieră şi Exces de putere, care au ţinut publicul în faţa televizoarelor cu dezvăluirile exclusive, anchetele de maximă importanţă şi informaţiile de ultimă oră prezentate în fiecare ediţie.

Pe de altă parte, când vorbim despre publicul comercial, primele 10 producţii din top aparţin postului nostru de televiziune.

 

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close