Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România în ziua revocării ministrului Sănătății

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România în ziua revocării ministrului Sănătății

Antena 3 a fost numărul unu, ieri, în ziua în care Guvernul Cîţu a început să se clatine. Românii au ales să se informeze de la postul nostru de televiziune despre demiterea ministrului Sănătății şi scandalul care a urmat. Pe durata întregii zile, Antena 3 a depăşit cu mult concurenţa pe nişa de ştiri.

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România în ziua revocării ministrului Sănătății
de Laura Dinu    |    15 Apr 2021   •   14:35

Încă de la primele ore ale zilei, când informaţia privind revocarea lui Vlad Voiculescu a ajuns pe surse la reporterii noştri şi a fost difuzată pe post, românii au ales Antena 3 ca principală sursă de informare.

Publicul comercial cu studii superioare, pe segmentul 25-54 de ani a ţinut televizoarele deschise pe Antena 3 în proporţie covârşitoare faţă de celelalte posturi de televiziune. Astfel, faţă de următorul clasat în top, am avut o audienţă cu 50% mai mare pe durata întregii zile.

Diferenţele sunt şi mai evidente atunci când vobim despre românii cu vârstă mai mare de 18 ani, care au studii superioare şi locuiesc în mediul urban. Antena 3 a avut, în acest caz, o cotă de piaţă de 14,5%, dovedind încă o dată că aduce publicului cele mai noi şi mai bune informaţii atunci când este vorba despre evenimente importante.

Trendul s-a menţinut şi în Prime Time, acolo unde au fost dezbătute consecinţele deciziei premierului Florin Cîţu, motivele din spatele demiterii lui Vlad Voiculescu, posibilii înlocuitori și scandalul politic ce poate duce la căderea Guvernului. Cota de piaţă a Antena 3 pe acest tronson orar, în cazul publicului comercial cu studii superioare care locuieşte în oraşe a fost de 8,8%.

Sinteza Zilei a reuşit din nou să spulbere concurenţa seara trecută, cu o cotă de piaţă de 14,5% în rândul întregului segment de public urban cu studii superioare. Audienţa Antena 3 a fost în acest caz cu 75% mai mare decât a următorului post de televiziune clasat în top.

Vă mulţumim pentru că alegeţi să vă informaţi de la Antena 3 de la primele ore la Ştirile Dimineţii până noaptea târziu, când urmăriţi seară de seară sinteza celor mai importante informaţii ale zilei, la Jurnalul de Noapte.

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close