Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, lider de audiență de Ziua Națională

Antena 3, lider de audiență de Ziua Națională

Antena 3, lider de audiență de Ziua Națională
02 Dec 2018   •   12:50

Parada de Ziua Națională s-a văzut cel mai bine la Antena 3. Postul nostru de televiziune a înregistrat cele mai bune audiențe între televiziunile de știri, atât în timpul paradei din Capitală, cât și la cea din Alba Iulia.

Mai mult, ediția specială ”100 România”, moderată de Mihai Gâdea și Adrian Ursu, s-a impus fără drept de apel fiind pe mai mult din durata sa lider național.

Ediția care a cuprins transmisiuni speciale de la Arcul de Triumf, realizate de Sabina Iosub și Radu Tudor, a fost cea mai urmărită dintre toate televiziunile de știri.

Pe intervalul 9:00-12:00, targetul 18-49 de ani, Antena 3 a înregistrat 8,3% share și a surclasat alte televiziuni concurente.

Parada de la Alba Iulia, transmisă de la ora 16:00, a fost urmărită tot la Antena 3. Postul nostru a înregistrat o cotă de piață de 7% pe publicul comercial, mai mult decât dublu față de România TV care a avut puțin peste 3%.

De la ora 19:00 până la ora 24:00, Antena 3 a dominat autoritar toate televiziunile de știri pe targetul 18+ Urban. În acest interval, începând cu ora 20:00, pe postul nostru a fost concursul maraton ”100 România”. Cea de-a treia ediție moderată de Mihai Gâdea și Adrian Ursu a înregistrat aproape 10% share pe publicul 18+ Urban.

Antena 3 este parte a Intact Media Group și este singurul post de știri din România afiliat CNN International.

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider audienta
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close