Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 lider de audienţă în prime time pe nişa de ştiri

Antena 3 lider de audienţă în prime time pe nişa de ştiri

Antena 3 lider de audienţă în prime time pe nişa de ştiri
06 Noi 2008   •   15:58

Conform datelor de audienţă furnizate de GFK Romania, pe targetul all urban, Antena 3 a fost liderul televiziunilor informative din prime time-ul zilei de miercuri, 5 octombrie (intervalul orar 20.00 ? 24.00), obţinând un rating mediu de 1,5 % şi o cotă de piaţă de 3,7%, devansând principalul concurent, Realitatea TV, care a avut un rating de 1,1 şi 2,6% cotă de piaţă.
Alegerile americane, criza mondială şi problemele României dezbătute de Gabriela Vrânceanu Firea cu Profesorul Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, la emisiunea ?Ştirea Zilei?, a acumulat 1,7 rating şi 3,7% cotă de piaţă, în timp ce programele Realitatea Tv difuzate în acelaşi interval orar au obţinut 1,6 puncte audienţă şi 3,6% cotă de piaţă.
Ştirile Antena 3 de la ora 21:00 prezentate de Mădălina Puşcalău au păstrat în continuare avantajul Antenei 3 în faţa postului principalului concurent, care a obţinut 1,1 rating şi 2,4% cotă de piaţă.
Emisiunea ?Sinteza Zilei? cu Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu şi avându-i ca invitaţí pe analiştii Radu Tudor şi Mugur Ciuvică, a obţinut 1,9 puncte audienţă şi 4,6% cotă de piaţă, şi a obţinut un avans dublu faţă de emisiunea ?Realitatiatea te priveşte? difuzată pe acelaşi interval orar (audienţă 1 rating şi 2,3 cotă de piaţă).
Mircea Badea şi a sa emisiune de autor ?În gura presei? a devansat de asemenea Realitatea tv pe intervalul orar 23.00-24.00 obţinând un market share de 4,5% faţă de 2,7% cât a obţinut principalul concurent.
Prin aceste date de audienţă, se confirmă încă o dată că Antena3 rămâne cea mai bună televiziune de ştiri şi locul preferat de unde românii îşi culeg informaţiile.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lider de audienta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close