Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, din nou numărul 1. Postul nostru de televiziune şi-a menţinut poziţia de lider incontestabil

Antena 3, din nou numărul 1. Postul nostru de televiziune şi-a menţinut poziţia de lider incontestabil

Antena 3 a reuşit să cucerească din nou publicul în ziua în care toţi românii au vrut să afle adevărul despre crima teribilă de la Oneşti. Postul nostru de televiziune a fost din nou numărul unu şi a reuşit să spulbere concurenţa pe segmentele importante de public comercial.

Antena 3, din nou numărul 1. Postul nostru de televiziune şi-a menţinut poziţia de lider incontestabil
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2021   •   16:50

Dezvăluirile despre modul în care au acţionat forţele de ordine în cazul de la Oneşti au fost urmărite de români la Antena 3.

Postul nostru de televiziunie a adus pe întreaga durată a zilei de ieri imagini în exclusivitate, informaţii în premieră obţinute de reporterii, corespondenţii şi realizatorii noştri dar şi declaraţiile prin care cei implicaţi direct în acţiune au încercat să explice de ce au eşuat în salvarea a două vieţi.

Pe durata zilei, publicul cu studii superioare din mediul urban a stat în faţa televizoarelor deschise pe Antena 3 şi ne-a adus, din nou, poziţia de lider incontestabil al televiziunilor de ştiri.

Situaţia s-a repetat şi în Prime Time, când au fost dezvăluite măsurile luate de la nivel central în cazul celor care au greşit la Oneşti şi au fost dezbătute principalele greşeli făcute de echipele de intervenţie.

De altfel, segmentul Prime Time a aparţinut în totalitate postului nostru de televiziune şi în cazul publicului comercial cu vârste între 25 şi 54 de ani.

Sinteza Zilei a venit cu dezvăluiri despre ultimele momente ale celor doi muncitori ucişi, dar şi mărturii în exclusivitate din partea celor implicaţi în operaţiune şi a familiei criminalului.

Asta a făcut ca oamenii să urmărească foarte atent postul nostru de televiziune, care şi-a menţinut poziţia de lider incontestabil.

×
Subiecte în articol: Antena 3 audiente Onesti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close