Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor face dezvăluiri scandaloase: un precedent important al justiției în cazul evacuării unei televiziuni

Radu Tudor face dezvăluiri scandaloase: un precedent important al justiției în cazul evacuării unei televiziuni

Radu Tudor face dezvăluiri scandaloase: un precedent important al justiției în cazul evacuării unei televiziuni
de S.T.    |    22 Feb 2016   •   12:02

Un precedent important al justiției în cazul evacuării unei televiziuni s-a petrecut în speța Realitatea tv, scrie Radu Tudor, luni, pe blogul său.

„Un precedent important al justitiei in cazul evacuarii unei televiziuni s-a petrecut in speta Realitatea tv. Aflata in insolventa, Realitatea n-a reusit din cauza situatiei financiare dificile sa plateasca proprietarului cladirii Willbroook chiria pe mai bine de un an. Proprietarul a cerut evacuarea chiriasul pentru neplata. Decizia justitiei a fost clara : cat timp produce venituri si se afla in procesul de insolventa, Realitatea tv nu poate fi evacuata. Astfel ca televiziunea lui Cozmin Gusa a ramas chirias in cladirea Willbrook, avand, asa cum e normal, deplina libertate de exprimare si emisie, urmand ca din venituri ulterioare incasata functie de audienta sa fie platiti toti creditorii. In cazul Antena 3, lucrurile sunt si mai simple. Antena 3 nu este in insolventa, si-a platit toate darile catre stat (326 milioane euro in 10 ani, tot Trustul Intact) si are dreptul de a ramane chirias ori de a cumpara cu preemptiune cladirile confiscate de stat.

Daca justitia a decis intr-un caz mult mai sensibil si complicat financiar precum Realitatea tv ca nu pot fi evacuati, cum va decide in cazul Antena 3? Fara alte influente externe, justitia ar trebui sa decida la fel si in cazul nostru, mai ales ca noi suntem cel mai bun platnic la bugetul de stat din toata mass media romaneasca. In caz contrar, vorbim fara nici o retinere de comanda si executie pentru inchiderea Antena 3 !”.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close