Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 reia seria concursurilor de anvergură naţională! Vorbește-i României de 1 Decembrie, la ”100 România”

Antena 3 reia seria concursurilor de anvergură naţională! Vorbește-i României de 1 Decembrie, la ”100 România”

Antena 3 reia seria concursurilor de anvergură naţională! Vorbește-i României de 1 Decembrie, la ”100 România”
06 Noi 2018   •   19:58

Antena 3 reia de 1 Decembrie seria concursurilor de avergură naţională. "100 România" va aduce în faţa concetăţenilor autorii celor mai puternice mesaje despre un viitor mai bun pentru ţara noastră. Cu toţii vor fi invitaţi în platourile postului nostru de televiziune să intre în dezbatere şi să îşi susţină ideile în ziua în care marcăm Centenarul.
 

Ambasador Pleșoianu

În 2015, Liviu Pleşoianu şi-a făcut curaj şi a trimis la Antena 3 un clip în care îşi exprima nemulţumirile faţă de clasa politică. Un an mai târziu, antreprenorul de 35 de ani din Bucureşti a fost ales parlamentar şi a devenit cunoscut întregii ţări prin lupta sa cu nedreptăţile din justiţie. A fost o mărturie că Antena 3 a avut singurul show în care orice român poate deveni unul dintre viitorii lideri ai ţării. 

Ambasador Rareș Tiron

Rareş Tiron a fost al doilea câştigător al unui concurs de anvergură naţională organizat de Antena 3.

 

Anul acesta, Antena 3 reia acest proiect spectaculos şi vă ofera şansa de a vă prezenta ideile pentru un viitor mai bun în propria ţară, iar milioane de români vă pot auzi planurile. Tot ce trebuie să faceţi este să întregistraţi un mesaj video cu răspunsul la întrebarea „Ce îi lipseşte României". Clipul poate fi apoi trimis pe e-mail, la adresa [email protected] <1decembrie>ăâăţăîţîţăâ

×
Subiecte în articol: decembrie Antena 3 concurs 1 Decembrie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close