Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 si Antena TV Group au fost premiate de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti

Antena 3 si Antena TV Group au fost premiate de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti

În cadrul celei de-a 28-a ediţie a Topului Firmelor din Bucureşti, postul nostru de televiziune a primit premiul întâi la categoria întreprindelor mijlocii. Iar Antena TV Group a obţinut trofeul de excelenţă pentru clasarea în ultimii 5 ani pe primele 3 poziţii în topul Camerei de Comert şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Antena 3 si Antena TV Group au fost premiate de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2021   •   15:40

Gala FIRMELOR DE TOP, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, a venit, în acest an, cu o premieră.

"Am creat premiile de excelență și sunt date firmelor care, cinci ani la rând, se află pe podium, locul 1, 2 sau 3. Am o veste bună pentru dumneavoastră, sunt 817 și sunt firmele care trag business-ul din București după ele", a precizat Iuliu Stocklosa - Președinte al CCIB.

La această categorie, Antena Group a primit un premiu de excelenţă, iar Antena 3 SA, locul întâi.

"La întreprinderi mijlocii locul 1 este ocupat de Antena 3 SA. Singurul post de știri din țara noastră afiliat CNN International susține antreprenorii care dezvoltă România.

La categoria întreprinderi mari și trofeul de exelenta pentru clasarea în ultimii 5 ani pe primele 3 poziții și trofeul pentru locul 2 pentru rezultatele economice obținute în 2020, se acordă Antena TV Group. 

"Acest premiu reprezintă recunoașterea unui permament progres profesional și a unei consecvente în misiunea de a informa onest, permanent și continuu publicul", spune Andreea Miră, Director Marketing Antena 3."

Firmele care au participat la ediţia a 28-a a TOPULUI FIRMELOR DIN BUCUREŞTI au fost selectate dintre cele 151.500 de societăţi comerciale care au depus situaţiile financiare la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Dintre acestea, doar 7 mii au fost alese, iar în stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul, printre alţi indicatori: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare si eficienţa utilizării resurselor umane.

×
Subiecte în articol: premiate Antena 3 Antena TV Group
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close