Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape, solidare cu sinistraţii. Ajutoarele au ajuns în satele izolate de nămeţi

Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape, solidare cu sinistraţii. Ajutoarele au ajuns în satele izolate de nămeţi

Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape, solidare cu sinistraţii. Ajutoarele au ajuns în satele izolate de nămeţi
Sursa foto: Foto captura Antena 3
de M.Z.    |    31 Ian 2014   •   18:10
Antena 3 este din nou alături de oamenii care trec prin momente grele.

Dacă sunteţi dintr-o localitate înzăpezită sau aveţi rude sau prieteni aflaţi în situaţii dificile, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de mail [email protected].

Puteţi să lasaţi un mesaj şi la telefonul 021 20 30 118. Informaţiile dumneavoastră vor fi trimise echipelor noastre din teren, care vor încerca să ajungă în localităţile blocate, dar şi autorităţilor, astfel ca echipele de salvare sa ajungă în timp util.


Update 16.10
- Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape sunt solidare cu sinistraţii din satele izolate de nămeţi şi trimit o caravană în ajutorul celor rămaşi fără alimente. Echipa noastră a ajuns acum în localitatea Scurteşti din Buzău, au spus jurnaliştii, într-o intervenţie la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Ajutoarele vor fi împărţite de jurnaliştii postului oamenilor neajutoraţi. Sunt oameni care de aproape o săptămână sunt îngropaţi în nămeţi şi care autorităţile nu au ajuns. 

Multe dintre vedetele Antenei 3 participă la misiunea de ajutorare a sinistraţilor din judeţul Buzău. Vor merge la oamenii din Vadu Paşii, Săgeata şi Robeasca şi le vor duce apă şi alimente, oferite de Carrefour, Selgros şi Gemarco. 

Echipele Antena 3 şi cea a Fundaţiei Mereu Aproape au la dispoziţie un camion, cinci maşini ale BGS şi două autoutilitare Ford Ranger pentru a transporta ajutoarele. 



×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close