Antena 3 CNN Actualitate Antena3, din noul liderul televiziunilor de știri, pe toate segmentele și în luna iunie

Antena3, din noul liderul televiziunilor de știri, pe toate segmentele și în luna iunie

Chiar dacă a venit vara și românii își petrec mai puțin timp în fața televizoarelor, Antena3 a reușit audiențe excepționale și în luna iunie. S-a clasat pe locul 1 în topul posturilor de știri, pe absolut toate segmentele de public, devansând Digi24 și România Tv, în special la categoria tinerilor cu studii superioare.

Antena3, din noul liderul televiziunilor de știri, pe toate segmentele și în luna iunie
01 Iul 2020   •   16:35

Echipele Antena3 au acoperit încă o dată foarte bine toate evenimentele cotidiene și au adus informații obiective și clare cu privire la toate punctele de interes ale cetățenilor.

În fiecare zi, cei mai buni specialiști din domeniul medical, dar și autoritățile care au gestionat starea de urgență au fost în direct la antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei și în Edițiile Speciale.

Efortul depus de echipa Antena3 a fost recompensat din plin de public, care a ales ca sursă principală de informare, încă o dată, Antena3.

Datele de audiență măsurate de Kantar Media au arătat că Antena3 a fost lider absolut al posturilor de știri în toată luna iunie, fiind preferată inclusiv de tinerii din mediul urban.

 

Pe durata întregii zile, pe categoria de public 18+, Antena3 a devenit principala sursă de informare a românilor, cu o cotă de piață medie de 5,3%.

 

Aceeași situație s-a regăsit și în rândul publicului 18+ AB, sectorul cel mai cuprinzător și mai dorit de agențiile de publicitate, aici având o cotă de piață medie de 10,1% și 1,8 puncte de rating.

 

Antena3 s-a situat pe locul 1 și pe categoria de public 25-54 din mediul urban, reușind o cotă de piață de 3,9%.

Vă reamintim, Antena3 este singurul postul de televiziune afiliat CNN International și este parte a Intact Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 audiente
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close