Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, lider de audiență în ziua moțiunii de cenzură. Sinteza Zilei a spulberat concurența în prime time

Antena 3, lider de audiență în ziua moțiunii de cenzură. Sinteza Zilei a spulberat concurența în prime time

Ziua moţiunii de cenzură i-a ţinut pe români in fata televizoarelor. Postul nostru a fost lider intre televiziunile de ştiri pe toată durata zilei, iar în momentul începerii şedinţei de plen, a fost cea mai urmarită televiziune din toată ţara. În prime time, Sinteza zilei prezentata de Mihai Gâdea a spulberat concurenţa, înregistrând o cotă de piaţă de peste 8%. Postul nostru de televiziune vă multumește pentru că îi sunteți aproape în fiecare zi.

Antena 3, lider de audiență în ziua moțiunii de cenzură. Sinteza Zilei a spulberat concurența în prime time
de Alin Tarnovschi    |    01 Sep 2020   •   17:25

Antena 3 a fost lider de audienţă în ziua in care se anunţa marea confruntare din Parlament. La ora 14, oră la care a inceput sedinta de plen, postul nostru de televiziune a fost lider de audienţă, devansânt nu numai televiziunile de stiri, ci si pe cele generaliste.

Datele de audiență măsurate de Kantar Media arată că, în cazul publicului urban de peste 18 ani cota de piaţă înregistrată de Antena 3 a fost de 14,4%, dublă faţă de Romania TV și de aproape 3 ori mai mare decat Digi 24.

O oră mai târziu, la ora 15.00, ediţia moderată de Berta Popescu a înregistrat o cotă de piaţă de peste 11,5 procente, fiind de asemenea lider de piaţă.

În prime time, Mihai Gâdea a revenit pe post după vacanţă, iar invitat special de la ora 21.00 a fost liderul PSD, Marcel Ciolacu. Sinteza Zilei a spulberat televiziunile concurente, fiind cea mai urmărită emisiune a unui post de știri in intervalul 21.00 - 24.00, cu o cotă de piață de peste 8%.

La nivelul întregii zile, maratonul jurnalistic i-a tinut pe telespectatori in fata ecranelor. Antena 3 a fost lider incontestabil in fata celorlalte televiziuni de stiri cu o cotă de piaţă de peste 8,1%

Antena 3 este singura televiziune din România partener CNN International și face parte din Intact Media Grup. Postul nostru de televiziune vă multumește pentru că îi sunteți aproape în fiecare zi.

Audiențe 18+ URBAN ora 14:00

Antena 3 14,42% / RTV 7,87% / DIGI 24 5,27%

Audiențe 18+ URBAN Sinteza Zilei

Antena 3 8,10% / DIGI 24 3,13% / RTV 5,53%

Audiențe 18+ URBAN întreaga zi

Antena 3 8,1% / RTV 7,8% / DIGI 24 3,9%

Sursa: Kantar Media.

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close