Antena 3 CNN Actualitate „Anticipez un spectacol mediatic la licitaţia pentru Oltchim”. Ce a mai spus premierul despre evenimentul de vineri

„Anticipez un spectacol mediatic la licitaţia pentru Oltchim”. Ce a mai spus premierul despre evenimentul de vineri

„Anticipez un spectacol mediatic la licitaţia pentru Oltchim”. Ce a mai spus premierul despre evenimentul de vineri
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Sep 2012   •   12:49

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Economiei să fie direct implicat în procesul de privatizare a companiei Oltchim (OLT), dar să evite spectacolul mediatic. Premierul a mai spus că anticipează că vineri, la licitaţia programată, va fi un astfel de spectacol, informează Mediafax.

"La Oltchim, vreau să fiţi direct implicat. Vineri este licitaţia cu strigare în prezenţa presei şi pot să anticipez că va fi un anumit tip de spectacol mediatic având în vedere participanţii. Vă cer să nu cădem noi în spectacol mediatic", i-a spus Ponta ministrului, la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului.

Termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Oltchim a fost prelungit până joi, 20 septembrie, la ora 12:00.

Premierul Ponta a promis că, indiferent de rezultatul final al licitaţiei, oamenii nu îşi vor pierde locurile de muncă, iar combinatul nu se va închide.

Licitaţia cu strigare pentru cumpărarea combinatului Oltchim este programată pentru vineri şi va avea loc în prezenţa presei, a anunţat premierul Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Oltchim ministrul Economiei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close