Antena 3 CNN Actualitate Antonescu: Cei care conduc ţara trebuie să se bucure de un minim de încredere

Antonescu: Cei care conduc ţara trebuie să se bucure de un minim de încredere

Antonescu: Cei care conduc ţara trebuie să se bucure de un minim de încredere
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Aug 2011   •   23:46

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost invitatul lui Victor Ciutacu la emisiunea "Vorbe Grele” de la Antena 3. Printre subiectele abordate de cei doi, s-a numărat şi criza economică globală.

Antonescu a declarat că, în viziunea puterii, criza nu există în România, sau în orice caz, România este ferită de efectele crizei. "Primim asigurări că nu e criză sau că nu avem noi treabă cu criza, că noi stăm bine, că datorită guvernării excepţionale a domnului Băsescu şi a domnului Boc, datorită "măsurilor de austeritate şi reforme”, noi suntem protejaţi”.

Preşedintele PNL a punctat că "măsurile de austeritate” promovate de guvern afectează direct populaţia, oamenii care au îndurat regimul Băsescu în ultimii ani. "Aceste programe de austeritate sunt motivate de criză. Care criză? Aia care nu există?"

"Sigur, aici este vorba despre un guvern iresponsabil, condus de Traian Băsescu şi orice am discuta noi despre criză, este foarte clar că nu putem imagina nimic dacă avem în continuare un astfel de guvern”, a comentat Crin Antonescu.

Este nevoie ca cei care conduc ţara la nivel administrativ să se bucure de un minim de încredere. Două exemple: "În Statele Unite, vestita degradare a economiei, fapt fără precedent ce a generat un cutremur bursier, vine şi dintr-o scădere de încredere în conducerea americană", a conchis Antonescu.

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close