Antena 3 CNN Actualitate Antonescu, despre calităţile de artist ale colegului Orban: Dansul şi cântul, drepturi sacre (VIDEO)

Antonescu, despre calităţile de artist ale colegului Orban: Dansul şi cântul, drepturi sacre (VIDEO)

Antonescu, despre calităţile de artist ale colegului Orban: Dansul şi cântul, drepturi sacre (VIDEO)
Sursa foto: Ludovic Orban, Crin Antonescu
16 Feb 2010   •   16:36

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu doreşte să comenteze cu privire la performanţele de dansator sau cântăreţ ale lui Ludovic Orban, considerând că este un lucru obişnuit ca un om să danseze şi să cânte. Mai mult, Antonescu garantează naturaleţea gesturilor lui Orban, în opinia sa, acestea nu sunt făcute pentru a câştiga simpatia unui anumit public. Ironic, liderul liberal pune aptitudinile în domeniu al posibilului său rival la Congresul PNL pe seama dreptului sacru al fiecărui cetăţean de a cânta şi a dansa indiferent de orice regim politic.

?În raport cu alţi practicanţi ai acesor ritualuri, cântecul, dansul, aceste forme culturale, domnul Ludovic Orban, din câte îl cunosc eu face aceste lucruri foarte sincer adică nu le face pentru a câştiga simpatia publicului dansator sau a publicului meloman. E un om care în mod natural agrează şi să meargă într-o discotecă, ceea ce este perfect normal. Este un om încă tânăr, deci pot să dau certificat pentru naturaleţea acestor manifestări, în privinţa calităţii şi performanţei lor nu sunt nici Aura Urziceanu, nici oricine altcineva să fac parte din juriu. Eu prefer profesioniştii când e vorba de audiţii, dar unul dintre drepturile sacre ale cetăţenilor din orice regim este acela de a cânta şi de a dansa. Şi pe timpul lui Ceauşescu am cântat şi am dansat cât am putut noi? a conchis Antonescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Crin Antonescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close