Antena 3 CNN Actualitate Antonescu, despre rocada Morar-Kovesi: Nu pot să-i dau peste mână ministrului Justiţiei

Antonescu, despre rocada Morar-Kovesi: Nu pot să-i dau peste mână ministrului Justiţiei

Crin Antonescu, preşedintele Senatului şi co-preşedinte USL a fost invitat, în exclusivitate, la Q&A cu Alessandra Stoicescu. Acesta a vorbit despre cum va arăta viitorul României înainte şi după alegerile parlamentare.

Antonescu, despre rocada Morar-Kovesi: Nu pot să-i dau peste mână ministrului Justiţiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Oct 2012   •   23:01

Unul dintre subiectele abordate a fost rocada Morar-Kovesi, pe care Crin Antonescu o califică drept scandaloasă.

"Ideea de rocadă nu are cum să nu te ducă cu gândul la ce se petrece în Moscova. Trebuie să înghiţim ideea că în ţară nu mai există niciun procuror cinstit. Eu nu cred, dar nu am ce să fac. Ministrului Justiţiei nu pot să-i dau peste mână(...) Eu am discutat toate aceste lucruri cu premierul Victor Ponta. El este într-o situaţie în care nu mă aflu. Încerc să-l înţeleg şi cred că sunt un partener impecabil. I-am spus că unele lucruri le-aş fi făcut altfel", a afirmat Antonescu, sâmbătă, la Antena 3.

"Mi se pare că probabilitatea ca doamna Kovesi să devina şef al DNA este foarte mare. Sper să nu se întâmple asta. Nu-l pot înţelege pe Victor Ponta (...) din punctul nostru de vedere, doamna Kovesi, în fruntea Parchetului General, cel puţin în perioada de după referendum, a acţionat în mod partizan politic, am spus-o aşa de tare încât domnul Ponta a mers pâna la a face autodenunţ la Parchet, simbolic, nu pot fi de acord cu decizia luată", a comentat Antonescu, la Q&A cu Alessandra Stoicescu.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close