Antena 3 CNN Actualitate Antonescu: Mesajul lui Kovesi este unul de intimidare, o acţiune politică

Antonescu: Mesajul lui Kovesi este unul de intimidare, o acţiune politică

Antonescu: Mesajul lui Kovesi este unul de intimidare, o acţiune politică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Sep 2012   •   22:40

Mesajul procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi - potrivit căruia până în acest moment liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, nu sunt urmăriţi penal - este unul de intimidare şi, totodată, o acţiune politică, apreciază liderul PNL.

"Mesajul lui Kovesi, în lipsa oricărui element de vreun fel, e intimidare. Cred că acest mesaj este în deplină armonie cu toate acţiunile cu caracter politic pe care Parchetul General şi DNA le-a întreprins înainte de verdictul CCR", a spus joi seara, preşedintele PNL, Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Liderul liberalilor şi-a explicat afirmaţia potrivit căreia mesajul lui Kovesi este unul politic, şi prin faptul că, mai mulţi oameni politici, toţi membri ai USL, au fost puşi sub învinuire în dosarul referendumului. Antonescu a amintit aici de chestorul Constantin Manoloiu, fostul ministru al MAI, Victor Paul Dobre, Teodor Athanasiu, preşedinţi de organizaţii politice şi, mai nou, Liviu Dragnea.

"Cred că avem de-a face cu o acţiune direct dirijată a Parchetului General, al cărei efect este de intimidare a tuturor celor care nu sunt parteneri ai lui Traian Băsescu (...), care a fost descalificat electoral la acest referendum şi nu mai are are alt şansă politică decât demobilizarea tuturor celor care sunt susţinători ai USL", a adăugat Antonescu.

Kovesi a spus, joi seara, că până în prezent nici Ponta, nici Antonescu nu sunt urmăriţi penal în dosarul referendumului.

"Faţă de niciunul dintre cei doi (Victor Ponta şi Crin Antonescu - n.r.) nu este începută urmărirea penală în acest moment. Alt comentariu nu pot să fac", a declarat, joi, procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, la gandul.info.




×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close