Antena 3 CNN Actualitate Antonescu: Sunt gata să-mi asum responsabilitatea pentru cele 8 zile de când mă aflu la Cotroceni

Antonescu: Sunt gata să-mi asum responsabilitatea pentru cele 8 zile de când mă aflu la Cotroceni

Antonescu: Sunt gata să-mi asum responsabilitatea pentru cele 8 zile de când mă aflu la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Iul 2012   •   00:03

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că este gata să îşi asume responsabilitatea pentru cele opt zile de când se află la Cotroceni, unde Traian Băsescu a stat opt ani şi a susţinut că tot contextul internaţional a apărut de la "lupta disperată" a preşedintelui suspendat.
   
"Eu sunt gata să îmi asum responsabilitatea pentru cele opt zile de când mă aflu în acel loc în care domnul Băsescu se află de opt ani şi domnul Ponta se află de două luni în acel loc în care guvernele domnului Băsescu, strict dependente de domnia sa, s-au aflat de trei ani", a spus Antonescu, la Realitatea TV, răspunzând astfel unei declaraţii a preşedintelui suspendat Traian Băsescu.
   
Preşedintele suspendat le-a cerut, marţi, lui Crin Antonescu şi Victor Ponta să îşi asume responsabilitatea "pentru răul făcut României", spunând că aceştia ar trebui să îşi asume decredibilizarea şi izolarea ţării, precum şi deprecierea masivă a monedei naţionale.
   
Potrivit lui Crin Antonescu, tot contextul internaţional creat în urma suspendării preşedintelui a pornit "de la lupta sa disperată, de la lipsa de orice alt argument în bătălia pentru scaun".
   
"Degeaba îmi spune că nu pentru scaun, pentru scaunul acela se luptă, pentru butoanele acelea pe care anecdotic şi cu un soi de mândrie, ocultism al puterii ni le evocă. Pentru asta şi oamenii din jurul său, din tot soiul de interese şi de fanatisme o fac", a mai declarat Crin Antonescu.
   
Potrivit preşedintelui interimar, "Traian Băsescu a fost totdeauna redutabil ca om de campanie", dar diferenţa faţă de alţii este felul în care pune problema şi care se formulează, potrivit lui Crin Antonescu: "dacă nu mai sunt eu Traian Băsescu şeful statului, dacă mă demiteţi, sunteţi disperaţi, vă înghite Moscova, nu mai sunteţi în Europa, eu sunt singurul garant al valorilor Occidentului". Antonescu a arătat că aceasta este "o formă de şantaj, este o formă de a minţi şi de a dăuna propriei tale ţări".
   

×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close