Antena 3 CNN Actualitate Antonescu: Ungureanu nu va schimba ceva din modul în care PDL face politică, deşi este independent

Antonescu: Ungureanu nu va schimba ceva din modul în care PDL face politică, deşi este independent

Antonescu: Ungureanu nu va schimba ceva din modul în care PDL face politică, deşi este independent
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    01 Mar 2012   •   23:20

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu are de gând să schimbe ceva din modul în care puterea face politică în România, deşi este un om independent, este de părere Crin Antonescu, copreşedinte USL.

"Deşi formal independent, (Mihai Răzvan Ungureanu - n.r.) nu are de gând sau nu poate să schimbe ceva din modul în care PDL a făcut politică în România. Este un personaj nesemnificativ aşezat în faţă", a declarat Crin Antonescu, joi seară, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

De asemenea, preşedintele PNL a ţinut să precizeze că sunt lucruri fundamentale care îl fac să creadă că nu s-a înşelat atunci când nu a sperat foarte mult de la actualul prim-ministru.

Antonescu a amintit de lipsa unei invitaţii oficiale la dialog şi de faptul că premierul nu a fost prezent în acest zile la Bruxelles, acolo unde România a semnat acordul cu Serbia privind statutul minorităţilor. La eveniment a participat însă preşedintele Traian Băsescu.





×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close