Antena 3 CNN Actualitate Antrenorul acuzat că ar fi violat o minoră, lăsat în libertate

Antrenorul acuzat că ar fi violat o minoră, lăsat în libertate

Antrenorul acuzat că ar fi violat o minoră, lăsat în libertate
27 Apr 2017   •   17:41

Antrenorul de tenis din Cugir, I.P, arestat preventiv, fiind acuzat că ar fi violat o fată de 11 ani după efectuarea unui antrenament, este cercetat în libertate, după ce Tribunalul Alba a admis joi contestaţia formulată de bărbat împotriva deciziei Judecătoriei Alba Iulia. 

Potrivit informaţiilor postate pe portalul Tribunalului Alba, contestaţia ar fi trebuit discutată luni, 1 mai, însă termenul a fost preschimbat pentru data de 27 aprilie. 

Instanţa a admis contestaţia şi a dispus ca I.P. să fie pus de îndată în libertate. 

'Tribunalul Alba a admis contestaţia formulată de inculpatul P.I. împotriva încheierii pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, şi, desfiinţând încheierea atacată, a dispus punerea în libertate a inculpatului. Inculpatul P.I. este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Hotărârea Tribunalului Alba este definitivă', se menţionează într-un comunicat al Tribunalului postat pe portalul instanţei. 

Poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi, sâmbătă, de un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, de 11 ani, a fost agresată sexual de către antrenor, după efectuarea unui antrenament la o bază sportivă din oraş. Iniţial, antrenorul a fost cercetat pentru corupere sexuală, ulterior fiind schimbată încadrarea juridică în infracţiunea de viol. 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva acestuia, fiind formulată propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea procurorilor şi a dispus luarea măsurii arestului preventiv faţă de acesta pe o perioadă de 30 de zile. 

Antrenorul de tenis, unul dintre cei doi care activează la clubul sportiv din oraş în această ramură, are 51 de ani şi nu are antecedente penale.

×
Subiecte în articol: antrenor viol libertate
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close