Antena 3 CNN Actualitate Antrenorul de tenis al președintelui Iohannis: „Era zero! Rigid ca un lemn. Acum a ajuns undeva la nivelul 6-7”

Antrenorul de tenis al președintelui Iohannis: „Era zero! Rigid ca un lemn. Acum a ajuns undeva la nivelul 6-7”

Antrenorul de tenis al președintelui Iohannis: „Era zero! Rigid ca un lemn. Acum a ajuns undeva la nivelul 6-7”
02 Apr 2019   •   17:53

Antrenorul de tenis al familiei Iohannis, Marius Vecerdea, a povestit, în cadrul unui interviu, despre momentul în care l-a întâlnit pe președintele României și când i-a acordat prima oră de tenis. 

„Am fost solicitat de primarul de atunci, domnul Klaus Iohannis, să îi acord o oră de tenis. Ar fi vrut să facă ceva sport, a vrut să fie tenis. Nu mai făcuse sport organizat. Făcea drumeții pe munte, pe care le face și acum, și ceva mers cu bicicleta. Era zero! Rigid ca un lemn. Nu mai făcuse nici un sport”, a spus Marius Vecerdea pentru Libertatea

„Nivelul tehnic de pregătire în materie de tenis cu care dânsul a venit la noi era undeva la minus unu. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să progreseze atât de repede, mai ales că vorbim despre un om care nu făcea sport în mod curent. Acum a ajuns undeva la nivelul 6-7, dacă vorbim de un circuit de amatori”, completează Marius. 

×
Subiecte în articol: Iohannis tenis Klaus Iohannis
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close