Antena 3 CNN Actualitate Antreprenor, despre programul „Investeşte în Tine”, prin care se acordă credite fără dobândă: „Este o catastrofă”

Antreprenor, despre programul „Investeşte în Tine”, prin care se acordă credite fără dobândă: „Este o catastrofă”

Antreprenor, despre programul „Investeşte în Tine”, prin care se acordă credite fără dobândă: „Este o catastrofă”
de S.T.    |    23 Oct 2018   •   20:42

„Investeşte în Tine”, programul guvernamental prin care se acordă credite fără dobândă persoanelor active pentru anumite investiţii personale, este contestat de către reprezentanţii mediului de afaceri şi ai societăţii civile.

„(Programul «Investeşte în Tine» – n.red.) este o catastrofă care ar fi trebuit evitată de mult timp sau abrogată. Este o părere personală: astfel de programe în care fiecare ia nişte bani şi face ce vrea, fără să existe nişte priorităţi şi nişte direcţii clare, sunt bani irosiţi. Aşa cum vedem pe tot felul de chestiuni, inclusiv în oraşul Bucureşti, unde sunt plimbaţi pensionarii nu în România, ci în Grecia, pe banii publici”, a afirmat Dragoş Anastasiu, preşedintele Eurolines, grup cu activităţi în turism şi transporturi, şi preşedintele AHK România (Camera de Comerţ Româno-Germană), într-o conferinţă de presă organizată marţi de Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR).

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: program credit
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close