x close

Anunț de ultima oră despre starea lui Mario Iorgulescu. Precizările făcute de Spitalul Universitar de Urgenţă Elias

de S.T.    |    13 Sep 2019   •   16:14
Anunț de ultima oră despre starea lui Mario Iorgulescu. Precizările făcute de Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Sursă foto: Instagram

Spitalul Universitar de Urgenţă Elias face precizări în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminică într-un accident rutier, reprezentanţii unităţii medicale apreciind că se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile.

Potrivit unui comunicat de presă al unităţii medicale, contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Totodată, leziunile peretelui toracic sunt „încă în perioada de consolidare”, necesitând repaus şi analgosedare, iar anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, însă riscul de fistulă anastomotică „persistă”.

„Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile”, se arată în comunicat.

Duminică, în timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, Mario Iorgulescu ar fi intrat cu maşina pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, tânărul de 24 de ani a murit.

Citiți și:

Decizie-șoc în cazul lui Mario Iorgulescu: Administratorul drumului unde a avut loc accidentul ar putea fi tras la răspundere

Citeşte mai multe despre:

accident Mario Iorgulescu spital
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati