Antena 3 CNN Actualitate Anunț de ultimă oră! Gabriela Firea: Școlile din București rămân închise toată săptămâna

Anunț de ultimă oră! Gabriela Firea: Școlile din București rămân închise toată săptămâna

o_1c7bbfub0lpp3bt1aku12d51ov98.jpg
27 Feb 2018   •   12:04

Primarul General, Gabriela Firea, a anunțat că școlile din București rămân închise toată săptămâna.

„În această ședință extinsă, în cazul Comandamentului de iarnă de la Primăria Generală București, am avut un comitet operativ în care am analizat informațiile de la ANM, pe care le-am primit de la doamna director Gabriela Băncilă, am studiat cu responsabilitate informațiile pentru zilele următoare și împreună cu domnul prefect, cu inspectorul general școlar și cu toți colegii care răspund de situațiile de urgență, am luat decizia ca școlile să rămână închise toată săptămâna, vorbim de grădinițe, școli, licee din sistemul de stat. Unitățile de învățământ private, acestea își vor putea anunța propriile decizii către părinți”.

În ceea ce îi privește pe studenți, Gabriela Firea a ținut să precizeze că și aceștia trebuie anunțați din timp despre deciziile luate de facultăți.

„Există autonomie universitară, fiecre facultate, fiecare universitate își ia propria decizie pentru perioada următoare, rugămintea este ca și pentru învățământul particular să anunțe pe parcursul zilei de astăzi, astfel încât toată lumea să fie bine informată și să își gestioneze cât mai bine aceste zile de iarnă grea”, a mai spus primarul general.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close