Antena 3 Actualitate Anunț făcut de ministrul Justiției despre extrădarea lui Sebastian Ghiță

Anunț făcut de ministrul Justiției despre extrădarea lui Sebastian Ghiță

de S.T.    |    25 Iun 2018   •   10:26
Anunț făcut de ministrul Justiției despre extrădarea lui Sebastian Ghiță
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, că şi-a îndeplinit la timp şi complet obligaţiile care îi revin cu privire la procedurile de extrădare în cazul Elenei Udrea şi al lui Sebastian Ghiţă.

„Procedura de extrădare este cea prevăzută de legea 302. Fac apel la dumneavoastră ca să reflectaţi realitatea aşa cum este ea, nu aşa cum o văd unii sau alţii. Şi în cazul lui Sebastian Ghiţă, am trimis documentele pentru extrădare. Am rugat chiar în ziua respectivă de la direcţia de specialitate şi am comunicat exact documentele, data, procedura realizată. Ministerul Justiţiei, şi de data aceasta (n.r. - în cazul Elenei Udrea), ca de fiecare dată de altfel, şi-a îndeplinit la timp şi complet obligaţiile care îi revin. Nu uitaţi că avem obligaţii partajate, trebuie să vină de la instanţă, noi transmitem mai departe solicitarea respectivă”, a declarat Tudorel Toader, întrebat despre procedura de extrădare în cazul Elenei Udrea.

Citiți și:

Ministrul Justiţiei, despre extrădarea Elenei Udrea: „Să vină de la instanţă, noi transmitem mai departe solicitarea”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close