Antena 3 CNN Actualitate Anunț important făcut de CFR Călători. Se întâmplă pe toate magistralele de cale ferată

Anunț important făcut de CFR Călători. Se întâmplă pe toate magistralele de cale ferată

Anunț important făcut de CFR Călători. Se întâmplă pe toate magistralele de cale ferată
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    27 Feb 2018   •   20:00

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, marţi seara, pe reţeaua feroviară sunt deschise toate magistralele, însă circulaţia pe anumite segmente de cale ferată se desfăşoară în condiţii speciale, cu viteză redusă sau cu locomotive Diesel.

Circulaţia pe anumite segmente de cale ferată se desfăşoară în condiţii speciale pentru a se evita pericolul de înzăpezire a automotoarelor şi pentru a facilita accesul mijloacelor de intervenţie şi al plugurilor.

Tronsoanele pe care se circulă în condiţii speciale sunt Buzău - Făurei - viteza de circulaţie de 50 km/h, pe firul I, Caracal - Corabia, Ciulniţa - Urziceni, Palas - Mangalia, Craiova - Calafat, Piatra Olt - Caracal, Tulcea - Medgidia, Roşiori Nord - Zimnicea, Roşiori Nord - Turnu Măgurele şi Giurgiu - Videle se circulă doar cu locomotive Diesel.

Pe segmentele de cale ferată Slobozia Veche - Urziceni, Videle – Giurgiu, Pantelimon – Bucureşti Sud – Jilava – Chiajna, Fundulea – Bucureşti Obor, Roşiori Nord – Turnu Măgurele şi Caracal - Corabia se acţionează cu pluguri pentru deszăpezire.

 

×
Subiecte în articol: CFR Calatori cale ferata trenuri
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close