x close

Anunț important făcut de Poliția Română! A scos la concurs sute de posturi

de S.T.    |    19 Oct 2016   •   13:49
Anunț important făcut de Poliția Română! A scos la concurs sute de posturi Foto: Facebook/ Politia Romana - www.politiaromana.ro

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunţă că scoate la concurs 447 de posturi de poliţişti, majoritatea de specialişti în diverse domenii, înscrierile începând miercuri.

„Dacă ești economist, pirotehnist, chimist, biolog, sociolog, psiholog, profesor, inginer silvic, electronist, medic veterinar sau ai altă specializare pe care noi o căutăm, poți ocupa unul dintre locurile scoase la concurs, de ofițer sau agent”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Potrivit comunicatului, nu există limită de vârstă. Criteriile de înălțime sunt 165 cm pentru femei și 170 cm pentru bărbați. Înscrierile se vor desfășura în perioada 19 — 23 octombrie, iar concursul a fost programat pentru data de 26 noiembrie.

Pentru a afla mai multe informatii și detalii despre documentația necesară dosarului de înscriere, cei interesați pot accesa paginile web ale structurilor teritoriale de poliție.

Fiecare unitate de poliție își alege intervalul orar în care primește dosarele de înscriere ale candidaților, precizează reprezentanții IGPR.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati