Antena 3 CNN Actualitate Anunț important făcut de Primăria Capitalei! Persoanele care vor primi vouchere de 10.000 de lei în următoarea perioadă

Anunț important făcut de Primăria Capitalei! Persoanele care vor primi vouchere de 10.000 de lei în următoarea perioadă

Anunț important făcut de Primăria Capitalei! Persoanele care vor primi vouchere de 10.000 de lei în următoarea perioadă
de S.T.    |    12 Dec 2018   •   10:59

Primăria Capitalei vrea să acorde 500 de vouchere a câte 10.000 de lei persoanelor fizice sau juridice care deţin spaţii comerciale şi care înfiinţează staţii de reîncărcare rapidă pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a CGMB.

„Programul de stimulare a înfiinţării staţiilor de reîncărcare rapidă pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, prin acordarea de vouchere” are ca scop îmbunătăţirea calităţii aerului în Capitală.

„Pentru implementarea programului, se aprobă acordarea în anul 2019 a unui număr de 500 de vouchere în valoare de 10.000 de lei/voucher pentru persoane juridice/fizice deţinători de spaţii comerciale /unităţi de cazare/spaţii de birouri/staţii de distribuţie carburanţi care înfiinţează staţii de reîncărcare rapidă pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”, se arată într-un proiect de hotărâre.

Sumele necesare implementării programului vor fi asigurate din bugetul local al Capitalei.

×
Subiecte în articol: vouchere primaria capitalei
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close