Antena 3 CNN Actualitate Anunţ important pentru bucureşteni. Traficul se va devia în anumite zone

Anunţ important pentru bucureşteni. Traficul se va devia în anumite zone

Anunţ important pentru bucureşteni. Traficul se va devia în anumite zone
03 Iul 2019   •   18:51

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că mâine, 4 iulie, începând cu ora 7.00 dimineaţa, vor sosi în şantier utilajele şi prima grinda (41 de tone) aferentă tablierului metalic ce face joncţiunea peste bd. Virtutii. În acest scop, astăzi, 3 iulie, începand cu ora 23.00, se va devia traficul în zona Ciurel, pe sensul Piaţa Presei catre bd. Ghencea. Devierea se face pe breteaua executată de antreprenor. 

Acest proiect, iniţiat în urmă cu 12 ani, a fost preluat cu un grafic de execuţie de 10 %, iar în prezent, nodul Virtuţii, componentă a acestei investiţii, e realizat în proporţie de peste 90%. Proiectul are 3 componente: Nodul Virtuţii (care presupune un pasaj peste râul Dâmboviţa şi peste Şoseaua Virtuţii cu descărcare imediat în Cartierul Drumul Taberei), o altă secţiune până în centura Bucureştiului şi a treia - din centura Bucureştiului până în autostrada A1.

S-au făcut economii importante pentru că a fost refăcut coridorul de expropriere: în proiectul iniţial erau afectate 200 de clădiri, iar noul proiect prevede aproximativ 20 de imobile (construcţii) pentru expropriere.CGMB a aprobat culoarul de expropriere pentru cea de-a doua etapa a proiectului( Nod Virtuţii-Uverturii) si s-a dat ordin de începere pentru proiectare.

Proiectul urmăreşte realizarea unui drum expres care face legătura între Splaiul Independenței și Autostrada A1: se traversează Șoseaua Virtuții, apoi se poate ieși în cartierele Drumul Taberei și Militari, de acolo în Centura Bucureștiului și mai departe în Autostrada A1.

×
Subiecte în articol: trafic anunt
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close