Antena 3 CNN Actualitate Anunțul făcut de Nelu Tătaru despre păstrarea tradițiilor de Crăciun și Anul Nou

Anunțul făcut de Nelu Tătaru despre păstrarea tradițiilor de Crăciun și Anul Nou

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, anunțat că modul în care vom petrece sărborile de iarnă în acest an ''ține foarte mult de noi şi că mai avem nevoie de încă trei săptămâni ca să putem scădea ca număr de cazuri''.

Anunțul făcut de Nelu Tătaru despre păstrarea tradițiilor de Crăciun și Anul Nou
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    05 Noi 2020   •   22:35

Nu se știe ce restricții vom avea în vigoare de Crăciun și de Revelion, dar nici cum vom putea petrece cele două sărbători. Ceea ce este cert în acest an este că Sărbătorile vor fi cu mult diferite faţă de anii trecuţi.

Vor fi cu siguranță fără petreceri și vom vedea dacă ne vom putea deplasa dintr-un oraș în altul.

Iată ce răspunde ministrul Nelu Tătaru despre păstrarea tradițiilor de Crăciun și Anul Nou, în contextul unor sărbători în pandemie.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că modul în care vom petrece sărbătorile de iarnă „depinde şi de ce va fi mâine, de ce va fi peste două sau trei sau patru săptămâni”.

''Depinde de noi ce se întâmplă de Sărbători. Haideți să ne gândim ce e săptămâna viitoare, peste două-trei săptămâni, Sfântul Nicolae, dacă vreți și până de Crăciun. Ține foarte mult de noi. Mai avem nevoie de încă trei săptămâni ca să putem scădea ca număr de cazuri.

Avem un indice care ne permite să avem și anumite relaxări sau reluări de activitate. În aceste condiții, cum suntem astăzi, încă suntem în momentul în care ne pregătim acele momente'', a spus Nelu Tătaru.

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru sărbători Crăciun revelion
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close