Antena 3 CNN Actualitate Anunţul primarului Nicuşor Dan despre modernizarea şinelor de tramvai din Capitală

Anunţul primarului Nicuşor Dan despre modernizarea şinelor de tramvai din Capitală

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a anunţat, astăzi, că STB a finalizat şi a transmis Primăriei Municipiului Bucureşti documentaţia pentru modernizarea a 27 de kilometri de şină de tramvai.

Anunţul primarului Nicuşor Dan despre modernizarea şinelor de tramvai din Capitală
Sursa foto: Nicuşor Dan/Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2022   •   21:55

"STB a finalizat și a transmis Primăriei Municipiului București documentația pentru modernizarea a 27 de km de șină de tramvai.

În următoarea ședință de Consiliu voi supune aprobării consilierilor generali proiectele de hotărâre care vizează reabilitarea infrastructurii de tramvai pe trasee intens circulate precum liniile 14, 44, 36, 45, 3 si 16.

Printre bulevardele care vor beneficia de linii de tramvai noi se numără: bulevardul Dimitrie Pompeiu, șoseaua Petricani, bulevardul Lacul Tei, Ferdinand, Dinicu Golescu, Calea Griviței, bulevardul Expoziției, str. Lizeanu, str. Vasile Lascăr etc.

Valoarea indicatorilor tehnico-economici este de peste 700 de milioane de lei fără TVA.

După aprobarea Consiliului General, vom pregăti documentația pentru a putea obține finanțare externă, a scris Nicuşor Dan într-o postare, joi, pe pagina sa de Facebook.

Citiţi şi: Tramvaiele noi cumpărate de Primăria Capitalei nu încap pe linia lui 41. Care sunt staţiile care trebuie să fie modificate

 

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan tramvaie anunt primar
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close