Antena 3 CNN Actualitate Anunț oficial despre criminalul olandez. ADN-ul pedofilului, pe trupul Adrianei

Anunț oficial despre criminalul olandez. ADN-ul pedofilului, pe trupul Adrianei

Anunț oficial despre criminalul olandez. ADN-ul pedofilului, pe trupul Adrianei
26 Sep 2019   •   16:07

Informație de ultimă oră în cazul fetiței de 11 ani, din Gura Șuții, răpită, ucisă și lăsată pe un câmp. ADN-ul olandezului considerat principalul suspect a fost găsit pe trupul fetei, a anunțat Parchetul General.

”În continuarea comunicatelor de presă din 23 septembrie 2019 și 24 septembrie 2019,  Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este abilitat să aducă la cunoștința publicului următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2019, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat.

Totodată, prin intermediul INTERPOL (organizația internațională de cooperare polițienească) a fost confirmat decesul suspectului”, se arată într-un comunicat de presă

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close