Antena 3 CNN Actualitate Anunț trist la TVR! Jurnalistul Sorin Burtea a murit

Anunț trist la TVR! Jurnalistul Sorin Burtea a murit

Jurnalistul TVR Sorin Burtea a murit luni, 3 august 2020. Sorin Burtea s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Despre activitatea sa, spunea: „Îmi plac confruntările faţă-n faţă cu invitaţi inteligenţi".

Anunț trist la TVR! Jurnalistul Sorin Burtea a murit
Sursa foto: Articolul VII/Facebook
03 Aug 2020   •   22:40

”Un anunt trist la TVR International. A plecat spre cer, azi, luni, 3 august 2020, colegul nostru, Sorin Burtea, născut pe 28 aprilie 1953 în Câmpulung Muscel. A absolvit Facultatea de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti. Despre activitatea sa, spunea: „Îmi plac confruntările faţă-n faţă cu invitaţi inteligenţi".

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În 1980 a fost angajat în Televiziunea Română

De atunci a lucrat în aceeaşi Redacţie, cea Economică, indiferent de numele avut.A fost redactor, redactor principal, realizator de emisiuni, redactor-şef cu delegaţie, redactor-şef adjunct, secretar general de redacţie, coordonator emisiuni economice(...).

A fost moderatorul şi producătorul emisiunilor Interes general de la TVR 1, Investiţi în România! - Afaceri de succes de la TVR Internaţional şi moderatorul emisiunii Investiţi în România! - Euroeconomia, producător Cristina Leorenţ, difuzată la TVR Internaţional.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si lumina!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook "Articolul VII".

×
Subiecte în articol: Sorin Burtea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close