Antena 3 CNN Actualitate Anunţul BEC cu privire la LISTELE candidaţilor ACCEPTAŢI sau RESPINŞI pentru europarlamentare

Anunţul BEC cu privire la LISTELE candidaţilor ACCEPTAŢI sau RESPINŞI pentru europarlamentare

Anunţul BEC cu privire la LISTELE candidaţilor ACCEPTAŢI sau RESPINŞI pentru europarlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Apr 2014   •   18:22

Biroul Electoral Central a anunţat, miercuri, listele de candidaţi depuse pentru alegerile europarlamentare care au fost acceptate, precum şi pe cele care au fost respinse.

Candidaturile ADMISE de BEC sunt: alianţa PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PPDD, Forţa Civică, PNŢCD, precum şi candidaţii independenţi Capsali Pericle Iulian, Paul Purea, Ungureanu Corina, Filip Constantin Titian.

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ a menţionat că în cazul PNŢCD a fost adoptată o decizie de admitere parţială a listei de candidaţi.
   
El a precizat că una dintre candidaturile depuse de PNŢCD a fost invalidată, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus în dosarul de candidatură declaraţia de colaborare sau nu cu fosta Securitate.
   
Candidaturile RESPINSE de BEC aparţin: PRM, Partidul Verde, Partidul Ecologist Român, Noua Republică, Partidul Alianţa Socialistă, Alianţa Naţională a Agricultorilor, Partidul Dreptăţii Sociale şi candidatura independentului Mircea Diaconu.

Muhuleţ a precizat că, în cazul PRM, au fost respinse atât listele depuse de Corneliu Vadim Tudor, cât şi cele depuse de Gheorghe Funar.
   
El a precizat că lista de candidaţi depusă de Corneliu Vadim Tudor în numele PRM a fost respinsă după ce a fost analizată pe fond, în timp ce lista de candidaţi depusă de Gheorghe Funar a fost respinsă pentru că acesta nu avea calitatea pentru depunerea de candidaturi în numele PRM.
  
   

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close