Antena 3 Actualitate Anunţul BEC cu privire la LISTELE candidaţilor ACCEPTAŢI sau RESPINŞI pentru europarlamentare

Anunţul BEC cu privire la LISTELE candidaţilor ACCEPTAŢI sau RESPINŞI pentru europarlamentare

02 Apr 2014   •   18:22
Anunţul BEC cu privire la LISTELE candidaţilor ACCEPTAŢI sau RESPINŞI pentru europarlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres

Biroul Electoral Central a anunţat, miercuri, listele de candidaţi depuse pentru alegerile europarlamentare care au fost acceptate, precum şi pe cele care au fost respinse.

Candidaturile ADMISE de BEC sunt: alianţa PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PPDD, Forţa Civică, PNŢCD, precum şi candidaţii independenţi Capsali Pericle Iulian, Paul Purea, Ungureanu Corina, Filip Constantin Titian.

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ a menţionat că în cazul PNŢCD a fost adoptată o decizie de admitere parţială a listei de candidaţi.
   
El a precizat că una dintre candidaturile depuse de PNŢCD a fost invalidată, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus în dosarul de candidatură declaraţia de colaborare sau nu cu fosta Securitate.
   
Candidaturile RESPINSE de BEC aparţin: PRM, Partidul Verde, Partidul Ecologist Român, Noua Republică, Partidul Alianţa Socialistă, Alianţa Naţională a Agricultorilor, Partidul Dreptăţii Sociale şi candidatura independentului Mircea Diaconu.

Muhuleţ a precizat că, în cazul PRM, au fost respinse atât listele depuse de Corneliu Vadim Tudor, cât şi cele depuse de Gheorghe Funar.
   
El a precizat că lista de candidaţi depusă de Corneliu Vadim Tudor în numele PRM a fost respinsă după ce a fost analizată pe fond, în timp ce lista de candidaţi depusă de Gheorghe Funar a fost respinsă pentru că acesta nu avea calitatea pentru depunerea de candidaturi în numele PRM.
  
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close