x close

Anunţul făcut de Primăria Capitalei: Încep lucrările de reabilitare la Podul Grant. Cum va fi afectat traficul

de S.T.    |    05 Apr 2019   •   18:51
Anunţul făcut de Primăria Capitalei: Încep lucrările de reabilitare la Podul Grant. Cum va fi afectat traficul 534

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti, începe lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant, după mai bine de 12 ani de la ultimele reparaţii.

Pasajul supratraversează liniile de cale ferată şi face legătura între Bd. Ion Mihalache şi Calea Giuleşti.

Astfel, începând de luni, 08.04.2019, ora 11.00 se închide circulaţia pe breteaua F de urcare/coborâre dinspre Calea Griviţei / spre Gara de Nord a Podului Grant (aferentă sensului de circulaţie Turda - Crângaşi). Circulaţia pe breteaua de acces va fi întreruptă până la finalizarea lucrărilor. Traficul pe Podul Grant nu va fi afectat.

Rute alternative:
- pentru urcarea pe pod pentru direcţia Crângaşi se vor utiliza bretelele adiacente rampei Turda;
- pentru coborârea de pe Podul Grant pe Calea Griviţei se vor utiliza pentru întoarcere bretelele aferente Căii Giuleşti.

Pe breteaua închisă, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti va executa lucrări de frezare a sistemului rutier existent, de aşternere a hidroizolaţiei şi înlocuire a elementelor de siguranţă rutiera existente (parapeţi metalici). Totodată, va fi realizată aşternerea mixturilor asfaltice, vor fi montate dispozitivele de acoperire a rosturilor, iar ulterior vor fi realizate marcajele definitive.

Lucrări similare vor fi realizate, în lunile următoare, şi la celelalte bretele ale pasajului (eventualele restricţii de circulaţie vor fi anunţate). Alte lucrări vor fi realizate, ulterior, la pasajul denivelat superior: lucrări de infrastructură, la structură de rezistenţă şi la suprastructură (montarea parapetului pietonal şi a celui de protecţie). Totodată, se va interveni pentru reabilitarea liniei de tramvai şi pentru asigurarea siguranţei circulaţiei (semnalizarea rutieră provizorie şi semnalizarea rutieră definitivă)

Citeşte mai multe despre:

trafic cale ferata pod primaria capitalei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati