Antena 3 CNN Actualitate Anunțul făcut de unul dintre fiii lui Vasile Turcu. Familia, în stare de șoc

Anunțul făcut de unul dintre fiii lui Vasile Turcu. Familia, în stare de șoc

Anunțul făcut de unul dintre fiii lui Vasile Turcu. Familia, în stare de șoc
08 Mar 2017   •   13:47

Vasile Turcu și fiii săi nu au avut o relație prea bună, susţin persoane apropiate. Milionarul a încercat mereu să-i țină în frâu ca să nu risipească averea agonisită de el. Fiul cel mare, Adrian, şi-a primit porecla de ”Rambo de Dorobanţi” din pricina faptului că apărea înconjurat de bodyguarzi şi provoca scandaluri în localurile de lux frecventate. Vasile Turcu aflase de aceste isprăvi şi era furios, potrivit Cancan.ro.

Nici fiul cel mic nu era pe drumul cel bun, iar conflictele cu tatăl său erau şi ele la ordinea zilei. Înainte ca milionarul să încerce să se sinucidă, între el şi Marius Turcu avusese loc o ceartă de pomină, dar nu este foarte clar care a fost motivul pentru care s-au certat.

Cert este însă că băiatul este atât de supărat încât este hotărât să nu se ducă la înmormântarea acestuia. Asta le-a mărturisit el prietenilor apropiati, care s-au declarat şocaţi.

Miercuri dimineata, Digi Sport a anuntat, citand surse spitalicesti, ca Vasile Turcu a murit, el fiind deconectat de la aparate.

Informatia a fost insa infirmata de apropiatii afaceristului. Acestia spun ca Vasile Turcu este in continuare conectat la aparate, in stare extrem de grava, dar ca pana la orele pranzului nu murise.

×
Subiecte în articol: Vasile Turcu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close