Antena 3 CNN Actualitate Anunţul important făcut de Liviu Dragnea în această dimineaţă

Anunţul important făcut de Liviu Dragnea în această dimineaţă

Anunţul important făcut de Liviu Dragnea în această dimineaţă
07 Aug 2015   •   09:54

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, transmite, vineri dimineaţă, printr-un comunicat de presă, că salută iniţiativa UNPR de a chema partidele parlamentare la consultări pe tema noului Cod Fiscal şi spune că PSD va fi reprezentat la discuţii alături de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.

"Salut iniţiativa venită din partea UNPR, prin vocea preşedintelui acestei formaţiuni politice, domnul Gabriel Oprea, de realizare a unei discuţii între partidele parlamentare pe tema Codului Fiscal, confirmând astfel prezenţa Ministrului Finanţelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, din partea PSD, la această acţiune", spune Liviu Dragnea în comunicatul de presă.
 
Liderul interimar al PSD reaminteşte apelul său din ultima conferinţă de presă adresat clasei politice privind renunţararea la "conflictele personale şi demagogie" în favoarea rezolvării problemelor cu care se confruntă România.
"Constat că primele reacţii sunt încurajatoare, deja câţiva actori politici semnificativi îndemnând la dialog pe tema Codului Fiscal", mai spune Dragnea.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, joi, că va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultări pe tema noului Cod Fiscal, înainte de sesiunea extraordinară a Parlamentului pe această temă, programată pentru sfârşitul lunii august. UNPR propune data de 19 august pentru aceste consultări, care ar urma să aibă la Parlament, iar invitaţia a fost transmisă inclusiv premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat al formaţiunii.
"
Am decis ca UNPR să lanseze invitaţia la dialog pentru toate partidele politice înaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului, discuţiile fiind pentru o viziune asupra noului Cod fiscal. România, economia României aşteaptă o decizie înţeleaptaă în privinţa rediscutarii noului Cod fiscal. Vom aduce la aceeaşi masă toate punctele de vedere şi vom încerca împreună să obţinem cel mai bun rezultat", declara Gabriel Oprea.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook, vineri, că invitaţia la dialog lansată de liderul UNPR Gabriel Oprea pe tema Codului Fiscal este "un semnal foarte bun" şi o premisă pentru proiecte de lungă durată, apreciind "raţiunea şi prudenţa" UNPR pe acest subiect.

"Am văzut astăzi încă o poziţie favorabilă dialogului între partidele politice, venită din partea UNPR, partid din coaliţia de guvernare. Deschiderea la dialog este un semnal foarte bun, o premisă pentru proiecte care vor avea o viaţă mai lungă decât mandatul unei guvernări. Mă bucur să văd că sunt şi alte partide care pun raţiunea şi prudenţa înaintea entuziasmului, când este vorba despre proiecte majore pentru ţară", a scris Gorghiu.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close