Antena 3 CNN Actualitate Anunţul incredibil al unui astronaut: ”Extratereștrii se pregătesc de atac”

Anunţul incredibil al unui astronaut: ”Extratereștrii se pregătesc de atac”

Anunţul incredibil al unui astronaut: ”Extratereștrii se pregătesc de atac”
Sursa foto: foto: pixabay.com
22 Noi 2016   •   16:50

Un astronaut a făcut o afirmație incredibilă, spunând că planeta trebuie să se pregătească pentru un atac al extratereștrilor.

Claudie Haignere, prima femeie din Europa care a ajuns pe Staţia Spaţială Internaţională apare într-un reportaj de pe Youtube publicat de UFOmania în care susţine că Pământul va fi atacat de extratereştrii, potrivit a1.ro.

Femeia a făcut afirmaţia şocantă în 2008 după ce a avut o criză pentru care a fost dusă la spital şi care i-a speriat pe toţi cei apropiaţi ei.

După ce a înghiţit toate pastilele de prin casă, femeia a început să delireze şi să facă afirmaţia cutremurătoare: "Pământul trebuie avertizat, omenirea are nevoie de informații. Extratereștrii vin peste noi".

Haignere a intrat în comă după tentativa de sinucidere. După ce şi-a revenit miraculos aceasta nu avea idee de ce a recurs la gestul nebunesc şi de ce a făcut afirmaţia despre invazia extratereştrilor.

Claudie a fost în 1993 "back-up" pentru misiunea Mir-Altair, în 1996 a făcut prima vizită în spațiu, iar în 2001 a devenit prima femeie din Europa care ajunge pe Stația Spațială Internațională.

×
Subiecte în articol: astronaut
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close