Antena 3 CNN Actualitate Reacția Protecției Copilului Teleorman în cazul copilului căzut într-un puţ: „Este o familie unită!”

Reacția Protecției Copilului Teleorman în cazul copilului căzut într-un puţ: „Este o familie unită!”

Reacția Protecției Copilului Teleorman în cazul copilului căzut într-un puţ: „Este o familie unită!”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
26 Apr 2017   •   16:27

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman monitorizează familia băieţelului de doi ani care marţi a căzut într-un puţ, primele date indicând că este o familie unită şi că ceea ce s-a întâmplat este consecinţa unui ”accident nefericit”.

În condiţiile în care familia mai are un copil, în vârstă de trei ani, iar mama este însărcinată în luna a opta, autorităţile spun că sunt pregătite să acorde asistenţă familiei, dacă va fi cazul, scrie news.ro.

Angajaţii DGASPC Teleorman monitorizează familia băieţelului căzut într-un puţ, la 16 metri adâncime, unde a stat mai mult de zece ore cu jumătate din corp în apă.

Directorul DGASPC Teleorman, Florin Dragomirescu, a declarat pentru News.ro că încă de marţi o echipă de la Serviciul de Intervenţie în regim de urgenţă de la DGASPC a mers la Balta Sărată, unde a consiliat familia copilului şi a făcut o evaluare a acesteia. Familia are încă un copil, în vârstă de trei ani, iar mama băieţelului care în prezent este internat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti este gravidă în luna a opta, fiind internată, încă de marţi la Spitalul ”Caritas” din Roşiorii de Vede.

 

 

×
Subiecte în articol: protectia copilului
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close