Antena 3 CNN Actualitate Apă caldă gratuită şi facturi reduse. Vezi cum au reuşit locatarii unui bloc din Bucureşti să le obţină

Apă caldă gratuită şi facturi reduse. Vezi cum au reuşit locatarii unui bloc din Bucureşti să le obţină

Apă caldă gratuită şi facturi reduse. Vezi cum au reuşit locatarii unui bloc din Bucureşti să le obţină
de N.B.    |    12 Ian 2013   •   23:08

Apă caldă gratuită timp de opt luni pe an şi facturi reduse. De asta se bucură câteva familii din Bucureşti care au primit cu bucurie ideea administratorului de a instala panouri solare pe acoperiş. Chiar dacă, recunosc, au cheltuit un pic pentru investiţie, recuperează acum. Factura pe timpul iernii este mai mică cu 15 la sută, iar pe timp de vară, apa caldă este la discreţie.

O idee care îi va scuti de multe cheltuieli pe locatarii blocului. Totul a pornit de la domnul Constantin, preşedintele asociaţiei de locatari, care s-a gândit cum să economisească pe timp de criză. Zis şi făcut. După luni întregi în care s-a zbătut să obţină aprobări peste aprobări, domnul Constantin şi-a văzut visul cu ochii.

Investiţia i-a costat 35 de mii de euro. O mică avere. Dar asta nu a fost o piedică. Locatarii, împreună cu domnul Constantin, s-au gândit repede de unde să facă rost de bani.  

O afacere bună, spun oamenii. Dacă pe timp de iarnă, cheltuielile se reduc cu cel mult 20 la sută, vara, oamenii nu vor scoate un ban pentru apa caldă. Domnul Gheorghe, unul dintre locatari, speră să uite de sumele pe care le plătea verile trecute.

Şi pentru că vor să se gospodărească singuri, locatarii speră ca în scurt timp să reuşească să se alimenteze cu apă de la un puţ pe care l-au găsit în apropierea blocului.


×
Subiecte în articol: panouri solare investitii
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close