Antena 3 CNN Actualitate Apariție inedită a lui Klaus Iohannis în Japonia. Misterul decorației purtată de Președinte în Japonia

Apariție inedită a lui Klaus Iohannis în Japonia. Misterul decorației purtată de Președinte în Japonia

Apariție inedită a lui Klaus Iohannis în Japonia. Misterul decorației purtată de Președinte în Japonia
Sursa foto: Foto: Administrația Prezidențială
23 Oct 2019   •   17:22

Imagini incredibile cu familia Iohannis. Președintele și soția sa au participat la ceremnonia din întronare a Împăratului Naruhito al Japoniei. Au fost 2.000 de invitați, din 180 de țări.

Klaus Iohannis a purtat o decorație cu totul spectaculoasă la gât. Potrivit informațiilor obținute de Antena 3, este vorba despre ordinul Steaua României în grad de colan, distincție pe care Iohanis nu o are. Președintele însă a hotărât să o poarte la acest eveniment. Regulamentul prevede însă mici excepții în care această decorație poate fi luată de președintele țării, la anumite evenimente. 

"Klaus Iohannis apare în frac, alături de Carmen, care poartă o rochie lungă de mătase albastră, cu sandale argintii. Se țin de mână, ca de obicei, el e solemn și se uită pe deasupra sălii, ea zâmbește. Thomas mă acoperă subversiv ca să le fac o poză cu telefonul fără să se prindă Aiko. Au locuri în fața geamului, cele mai bune. Sosesc și ultimii invitați, regii Europei: Felipe și Letizia, Carl Gustav al Suediei cu prințesa moștenitoare Victoria, Willem și Maxima ai Olandei.", a spus jurnalista Ramona Avrmanescu, jurnalist TVR.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close