Antena 3 CNN Actualitate Apariție spectaculoasă la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea, față în față cu Emi, sora lui mai mică: Ce frumoasă ești!

Apariție spectaculoasă la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea, față în față cu Emi, sora lui mai mică: Ce frumoasă ești!

Apariție spectaculoasă joi seară la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea și-a revăzut sora, în platoul Antenei 3. Gâdea a declarat emoționat că este cea mai mică soră a sa și a complimentat-o în momentul revederii.

Apariție spectaculoasă la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea, față în față cu Emi, sora lui mai mică: Ce frumoasă ești!
de Mirabela Vasile    |    03 Sep 2020   •   22:40

”Ea e Emi. Ce frumoasă ești. Te pup. Emi și Gabi au doi copii. Noah e identică Emi la vârsta ei. Si Mateo, nu știu pentru ce motive cred că așa arătam eu când eram mic. Ei sunt parte din familia mea și locuiesc la Madrid.

Când am rugat-o pe Emi să vorbească la emisiunea mea mi-a zis că nu mai vorbește, mai ales că ei stau în Spania de aproximativ 25 de ani.

Sunt foarte fericit cu toată familia mea, am crescut într-o familie fericită. Așa s-a întâmplat ca mulți dintre ai noștri să locuiască în Spania de mulți, mulți ani de zile”, a spus Mihai Gâdea.

”Fiind cea mai mică din familie, toată lumea o adora. Eu sunt foarte recunoscător. Te iubesc infinit!”, a adăugat Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close