Antena 3 CNN Actualitate Un apartament al lui Giovani Becali, scos la licitaţie de ANAF pentru un preţ uriaş

Un apartament al lui Giovani Becali, scos la licitaţie de ANAF pentru un preţ uriaş

ANAF scoate la licitaţie un apartament ce a aparţinut lui Giovani Becali, iar preţul de pornire este uriaş, având în vedere că locuinţa are o suprafaţă de 118 metri pătraţi.

de Delia Bulgaru    |    15 Mar 2023   •   12:49

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat că scoate la licitație un apartament situat în cartierul Floreasca. Bunul a fost sechestrat în baza unei hotărâri judecătorești din "Dosarul Transferurilor", iar prețul de pornire la licitație este de aproape un milion de lei.

ANAF a anunțat că scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în "Dosarul Transferurilor".

Potrivit unor surse, apartamentul a aparţinut lui Giovani Becali.

Este vorba despre "un apartament compus din cinci camere și dependințe, care conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 m.p. și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990".

Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA, au precizat cei de la ANAF.

Licitația publică va fi organizată pe 5 aprilie, la ora 14.00, în București, str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, Corp B, et. 2, sector 3. Persoanele interesate pot afla toate informațiile necesare înscrierii la licitație pe portalul ANAF.

×
Subiecte în articol: Giovani Becali ANAF licitaţie ANAF
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close