Antena 3 Actualitate Trei muncitori se aflau, de fapt, în apartament, în ziua crimei

Trei muncitori se aflau, de fapt, în apartament, în ziua crimei

de Laura Dinu    |    04 Mar 2021   •   12:48
Trei muncitori se aflau, de fapt, în apartament, în ziua crimei

Apar informații noi cu privire la ce s-a întâmplat în apartamentul groazei, la Onești.

Potrivit ultimelor date, în apartamentul groazei au fost, inițial, trei persoane: cei doi muncitori și șeful lor. Șansa a făcut ca cel din urmă să plece cu puțin timp înainte ca Gheorghe Moroșan să ajungă în apartament. Antena 3 a prezentat ce s-a întâmplat exact în apartament, în data de 1 martie 2021. 

Ora 09:30. Inginerul Jitea Dan, cea de-a treia persoană, șeful celor doi muncitori, merge în apartament pentru a vedea dacă cei doi muncitori au nevoie de ceva. 

Ora 10:20. Inginerul le duce celor 3 muncitori materiale și un bidon cu apă. 

Ora 10:30. Inginerul pleacă din apartament. 

Ora 11:10. Inginerul Jitea Dan îl apelează pe muncitorul Dan Pătatu, care l-a informat că mai sunt necesare materiale pe care Jitea Dan a promis că le va aduce la sfârșitul zilei sau a doua zi. 

Ora 11:51. Inginerul Jitea Dan a fost apelat, din nou, de pe telefonul lucrătorului Dan Pătatu, dar la telefon era un individ care s-a recomandat a fi Moroșan, că el este proprietarul apartamentului, adresându-i mai multe amenințări și injurii. Jitea Dan i-a închis telefonul și a informat-o pe șefa atelierului, spunându-i că la apartament este ceva în neregulă. Aceasta i-a spus să îl sune pe directorul de producție care, după ce a fost informat, a sunat poliția care i-a spus că știe ce se întâmplă și că au fost trimise deja două echipaje în zonă. 

Ora 11:59. Inginerul Dan Jitea l-a apelat pe Pătatu Dan, dar i-a răspuns acelaşi Moroşan care a acceptat să i-l dea la telefon pe Dan Pătatu care i-a spus că a intrat cineva peste el şi îl ameninţă cu cuţitul. Jitea Dan l-a informat pe Dan Pătatu că poliţia este pe drum.

Ora 12:37. Inginerul Dan Jitea a apelat din nou telefonul lucrătorului Dan Pătatu şi din nou a răspuns acelaşi Moroşan care i-a spus că nu-i mai dă pe nimeni la telefon şi a început din nou să-i adreseze ameninţări şi injurii, astfel că Jitea Dan i-a închis telefonul.

Între timp, Poliţia Oneşti a cerut directorului de producţie, Dumitru Mihai, trasmiterea documentelor care să ateste dreptul de proprietate asupra apartamentului al CHIMCOMPLEX SA BOREZSTI.

Ora 16:45. Cei doi lucrători au fost înjunghiaţi de Gheorghe Moroşan, simultan cu intervenţia forţelor de ordine.

×
Subiecte în articol: Onesti crima

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close