Antena 3 CNN Actualitate Trei muncitori se aflau, de fapt, în apartament, în ziua crimei

Trei muncitori se aflau, de fapt, în apartament, în ziua crimei

Apar informații noi cu privire la ce s-a întâmplat în apartamentul groazei, la Onești.

Trei muncitori se aflau, de fapt, în apartament, în ziua crimei
de Laura Dinu    |    04 Mar 2021   •   12:48

Potrivit ultimelor date, în apartamentul groazei au fost, inițial, trei persoane: cei doi muncitori și șeful lor. Șansa a făcut ca cel din urmă să plece cu puțin timp înainte ca Gheorghe Moroșan să ajungă în apartament. Antena 3 a prezentat ce s-a întâmplat exact în apartament, în data de 1 martie 2021. 

Ora 09:30. Inginerul Jitea Dan, cea de-a treia persoană, șeful celor doi muncitori, merge în apartament pentru a vedea dacă cei doi muncitori au nevoie de ceva. 

Ora 10:20. Inginerul le duce celor 3 muncitori materiale și un bidon cu apă. 

Ora 10:30. Inginerul pleacă din apartament. 

Ora 11:10. Inginerul Jitea Dan îl apelează pe muncitorul Dan Pătatu, care l-a informat că mai sunt necesare materiale pe care Jitea Dan a promis că le va aduce la sfârșitul zilei sau a doua zi. 

Ora 11:51. Inginerul Jitea Dan a fost apelat, din nou, de pe telefonul lucrătorului Dan Pătatu, dar la telefon era un individ care s-a recomandat a fi Moroșan, că el este proprietarul apartamentului, adresându-i mai multe amenințări și injurii. Jitea Dan i-a închis telefonul și a informat-o pe șefa atelierului, spunându-i că la apartament este ceva în neregulă. Aceasta i-a spus să îl sune pe directorul de producție care, după ce a fost informat, a sunat poliția care i-a spus că știe ce se întâmplă și că au fost trimise deja două echipaje în zonă. 

Ora 11:59. Inginerul Dan Jitea l-a apelat pe Pătatu Dan, dar i-a răspuns acelaşi Moroşan care a acceptat să i-l dea la telefon pe Dan Pătatu care i-a spus că a intrat cineva peste el şi îl ameninţă cu cuţitul. Jitea Dan l-a informat pe Dan Pătatu că poliţia este pe drum.

Ora 12:37. Inginerul Dan Jitea a apelat din nou telefonul lucrătorului Dan Pătatu şi din nou a răspuns acelaşi Moroşan care i-a spus că nu-i mai dă pe nimeni la telefon şi a început din nou să-i adreseze ameninţări şi injurii, astfel că Jitea Dan i-a închis telefonul.

Între timp, Poliţia Oneşti a cerut directorului de producţie, Dumitru Mihai, trasmiterea documentelor care să ateste dreptul de proprietate asupra apartamentului al CHIMCOMPLEX SA BOREZSTI.

Ora 16:45. Cei doi lucrători au fost înjunghiaţi de Gheorghe Moroşan, simultan cu intervenţia forţelor de ordine.

×
Subiecte în articol: Onesti crima
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close