Antena 3 CNN Actualitate Apel disperat pe Facebook. O cunoscută actriţă din România are nevoie de ajutor pentru a supravieţui

Apel disperat pe Facebook. O cunoscută actriţă din România are nevoie de ajutor pentru a supravieţui

Apel disperat pe Facebook. O cunoscută actriţă din România are nevoie de ajutor pentru a supravieţui
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    03 Feb 2018   •   11:16

Maria Lupu Vasilescu, o cunoscută actriţă din Constanţa, are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravieţui.

Artista trebuie operată urgent.

Teatrul de Stat Constanţa a lansat un apel umanitar pe Facebook prin care anunţă că Maria Lupu Vasilescu are nevoie de 20.000 de euro pentru o operație dificilă.

„Un OM cu suflet mare, #colega noastră, actrița #Maria Lupu Vasilescu are nevoie de #ajutorul nostru! Ea se află internată în acest moment pentru un #anevrism care, în urma analizelor s-a descoperit că #nu poate fi operat clasic. Singura posibilitate este #embolizarea, iar aceasta nu se poate face decât la o clinică #privată. Costul unei asemenea #operații este de aproximativ 20.000 de euro. Locul în care se află situat #anevrismul nu permite o operație clasică, existând #riscuri foarte mari. Colectivul #TSC îi este alături în această situație critică, solicitând pe această cale sprijinul dumneavosatră! Cei care doresc să o ajute în aceste clipe grele, pot #dona în contul deschis la Banca ING – Filiala Constanța, cod IBAN RO22INGB0000999905977170, pentru MARIA VASILESCU. Vă mulțumim anticipat și îi dorim însănătoșire grabnică!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat Constanța.

×
Subiecte în articol: apel Facebook supravietuire actriţă
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close