Antena 3 CNN Actualitate Medic cunoscut, apel la populaţie: "Vă rog insistent, nu mai faceţi asta. Dacă se continuă așa, nu mai terminăm cu această pandemie în veci!"

Medic cunoscut, apel la populaţie: "Vă rog insistent, nu mai faceţi asta. Dacă se continuă așa, nu mai terminăm cu această pandemie în veci!"

Un medic nutriţionist şi diabetolog cunoscut face un apel la oameni, în plină pandemie, să înţeleagă şi să respect un lucru, pentru a se putea încheia această criză din sănătate.

Medic cunoscut, apel la populaţie: "Vă rog insistent, nu mai faceţi asta. Dacă se continuă așa, nu mai terminăm cu această pandemie în veci!"
Sursa foto: Simona Carniciu/Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Noi 2020   •   11:30

Doctorul Simona Carniciu le cere celor care locuiesc cu persoane suspecte de COVID sau pozitive să nu mai iasă din casă şi, în niciun caz, să nu meargă la cabinetul medical să ia reţete, pentru a evita astfel să îmbolnăvească alţi oameni.

Dr. Simona Carniciu: Vă rog insistent, nu mai faceţi acest lucru!

"Vă rog un pic de responsabilitate!

Persoanele care locuiesc cu persoane suspecte de infecție cu SARS-COV-2 și nu au încă rezultatul testului sau, dimpotrivă, au testul pozitiv, sunt rugate insistent să nu mai însă din casă, mai ales să vină la cabinetele medicale! 

Dr. Carniciu: Dacă se continuă așa, nu mai terminăm cu această pandemie în veci!

Au fost multe cazuri în care, membrii ai familiei cu care locuiesc s-au prezentat la cabinete pentru rețetă! Este clar că au mai fost și prin alte locații (magazine, farmacii etc). Evident că le-am mustrat, dar reacția a spus totul... nu comentez! 

Dacă se continuă așa, nu mai terminăm cu această pandemie în veci!", a transmis dr. Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, într-un mesaj postat pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: simona carniciu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close